У Харкові зупинили небезпечного водія – що йому загрожує

Патрульні продовжують виявляти злісних порушників ПДР

Харків’янин керував авто в стані сп’яніння та був позбавлений права керування – патрульні у місті затримали злісного порушника. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Учора вдень, на проспекті Гагаріна патрульні зупинили авто BMW за порушення ПДР. Під час спілкування поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували йому пройти відповідний огляд.

Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Drager, результат якого склав 2,17 проміле, що перевищило допустиму норму в понад 10 разів.

При перевірці документів інспектори встановили, що водій судом був позбавлений права керування транспортними засобами. Також впродовж року він притягався до відповідальності за аналогічні правопорушення.

На кермувальника патрульні склали адміністративні протоколи за ч.2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ч.5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

п'яний за кермом, без прав за кермом

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.

У Харкові збили дитину на пішохідному переході (ФОТО)

Поліція з’ясовує обставини травмування дитини-пішохода у Харкові Водій “Mercedes Vito” на пішохідному переході скоїв наїзд на малолітнього хлопця. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Тракторобудівників надійшло до поліції 14 вересня близько 17:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з дитиною і що загрожує водієві – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися