У Харкові на 23 Серпня виявили труп чоловіка

Інтернет-користувачі писали про те, що чоловік став жертвою замовного вбивства

Сьогодні, 3 червня, в Харкові на вулиці 23 Серпня біля стоянки "Класу" виявили тіло чоловіка. Першими про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

За даними інтернет-користувачів, потерпілий став жертвою замовного вбивства. Однак, у поліції спростували цю інформацію.

"Сьогодні, 3 червня, на стоянці зафіксована смерть 73-річного чоловіка, який хворів на астму. Ознаки кримінального злочину відсутні", - розповіли в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з наступного тижня в харківському СІЗО відкриють платні камери. На даний момент в рамках експериментального проекту відкрито "платні камери" в Київському, Чернігівському, Запорізькому, Львівському, Вільнянському та Дніпровському слідчих ізоляторах. На наступному тижні планується відкриття платних камер в Полтаві, Харкові, Старобільську та Сумах. Варто відзначити, що зараз камери платні є в Київському, Чернігівському, Запорізькому, Львівському, Вільнянському та Дніпровському слідчих ізоляторах. Читайте за посиланням.







Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися