В Харкові оперативно викрили крадіїв велосипедів

Ними виявилися троє неповнолітніх з Шевченківського та Холодногірського районів

Поліцейські оперативно встановили осіб, які скоїли крадіжку в Шевченківському районі Харкова. З підʼїзду будинку зловмисники викрали дитячий самокат та три велосипеди. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники райуправління встановили трьох хлопців, які причетні до даного злочину. Це неповнолітні мешканці Шевченківського та Холодногірського районів: два брати 12 та 13 років і їх 15-річний товариш, раніше судимий за аналогічний злочин. Зловмисники встигли відвезти викрадене майно до дачного будинку в Харківській області. 

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі самокат та велосипеди поліцейські вилучили. Досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про викриття чоловіка, що обікрав 10-річного хлопця. 9 вересня близько 13:30 до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Зідьки Чугуївського району невідомий викрав у 10-річного хлопчика сумку, в якій знаходився телефон. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Хлопець розповів, що під час ловлі риби біля озера невідомий викрав його сумку з телефоном. Він надав працівникам поліції опис зловмисника. Крадієм виявився 23-річний чоловік, який тимчасово мешкає в місті Зміїв. Чоловік відразу видалив інформацію з телефону дитини та збирався продати мобільний.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися