Стрілянина в Харківській області: "поселенці" напали на копів із сокирою та зброєю

Представившись поселенцями Слобожанської Січі, молодики почали погрожувати правоохоронцям, і справа закінчилася стріляниною

Вчора, 3 червня, у Краснокутському районі стався напад на патрульних. Як повідомили в облуправлінні поліції, автомобіль копів, які виїхали на територію району по службовій справі, оточили чоловіки з палицями, сокирою і зброєю. Представившись поселенцями Слобожанської Січі, молодики почали погрожувати правоохоронцям, і справа закінчилася стріляниною.

Копи кажуть, що після словесних погроз активісти перейшли до дії: порізали колеса і розбили вітрове скло в авто, а також зробили один постріл зі зброї у бокове скло. В результаті, їх затримали і внесли правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкціями статей передбачає тюремне ув'язнення терміном до 15 років або довічне позбавлення волі. Копам також вдалося встановити, що затримані напередодні, 2 червня, погрожували керівнику одного з відділів поліції.

Нагадаємо, у Золочівському районі стався конфлікт, який завершився стріляниною.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися