У Харкові суд припинив діяльність підприємства через порушення: що відомо

Підприємство закрили до усунення виявлених порушень

За результатами перевірки було виявлено деякі порушення фізичною особою-підприємцем вимог санітарного законодавства в одному з районів м. Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

Спеціалісти Головного управління виявили наступні порушення: 

  • розміри санітарно-захисної зони від джерел шкідливості підприємства до житлової забудови не витримано (підприємство розташоване в підвальному поверсі житлового будинку);

  • територія санітарно-захисної зони не розпланована та не упорядкована.

ФОП відмовився усунути виявлені порушення. Через що відділ правового забезпечення подав позов до суду.

Харківський окружний адміністративний суд задовольнив позов та повністю зупинив виробництво (виготовлення), реалізацію продукції, виконання робіт, надання послуг, пов’язаних зі зберіганням утильсировини фізичною особою-підприємцем на складі тимчасового зберігання утильсировини в підвальному приміщенні до повного усунення порушень вимог санітарного законодавства.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Барвінківській територіальній громаді Харківської області поліцейські вилучили близько півтори тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору на суму 70 тис. грн.

Виявили та припинили нелегальну торгівлю підакцизними товарами співробітники відділення поліції №1 Ізюмського районного управління поліції. Перевірку торгового закладу у Барвінківській територіальній громаді правоохоронці провели 5 серпня. Вони вилучили близько 1500 пачок цигарок, що продавалися без марок акцизного збору. 




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися