За вихідні на Харківщині виявили 52 нетверезих водіїв

Патрульні також склали 406 протоколів за порушення ПДР

У Харківській області за вихідні спіймали 52 нетверезих водіїв та 406 порушників ПДР. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

За минулі вихідні патрульні опрацювали 594 виклики, виявили 52 водія з ознаками сп'яніння, виявили 18 осіб, які мали, ймовірно, наркотичні речовини, склали 468 постанов, з яких 406 за порушення ПДР. Також інспектори притягнули до відповідальності 13 пішоходів за порушення ними ПДР.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знаходження наркотиків у двох громадян на Харківщині. В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У Лозовій правоохоронці склали адміністративний протокол щодо водія за керування автомобілем у нетверезому стані. Загалом на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили 3733 транспортні засоби. За добу поліцейські Харківщини опрацювали 1212 викликів громадян. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 9 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зупинення у Харкові небезпечного водія. Харків’янин керував авто в стані сп’яніння та був позбавлений права керування – патрульні у місті затримали злісного порушника. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Учора вдень, на проспекті Гагаріна патрульні зупинили авто BMW за порушення ПДР. Під час спілкування поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували йому пройти відповідний огляд. Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Drager, результат якого склав 2,17 проміле, що перевищило допустиму норму в понад 10 разів. При перевірці документів інспектори встановили, що водій судом був позбавлений права керування транспортними засобами. Також впродовж року він притягався до відповідальності за аналогічні правопорушення. На кермувальника патрульні склали адміністративні протоколи за ч.2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ч.5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися