У Харкові трапилася ДТП (ФОТО)

Постраждалого в ДТП ушпиталили

У Салтівському районі Харкова 18 вересня трапилася ДТП внаслідок якої травмувався велосипедист. Поліція з'ясовує обставини аварії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

ДТП сталося на вулиці Валентинівській -  62-річний водій автомобіля “Mitsubishi Colt” здійснив наїзд на 60-річного велосипедиста. Постраждалий отримав різні тілесні ушкодження. Для надання допомоги його доставили до медичного закладу. 

“Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 16 вересня, після успішної евакуації, на шляху до Харкова бригади екстреної медичної допомоги 206 та 213 було зупинено на ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". 

ДТП трапилося з військовими - водій авто не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль в'їхав у блокпост в районі міста Чутово. Постраждало четверо військових. “На місці ДТП була тільки одна бригада Полтавського ЦЕМД. Наші бригади негайно зреагували та в повному обсязі надали медичну допомогу. Для подальшої госпіталізації постраждалих передано бригаді екстреної медичної допомоги 515 м. Полтави. Бажаємо постраждалим швидкого одужання”, - повідомили у КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися