ДТП з військовими: харківські медики надали необхідну допомогу (ФОТО)

В ДТП постраждали четверо військових

У суботу, 16 вересня, після успішної евакуації, на шляху до Харкова бригади екстреної медичної допомоги 206 та 213 було зупинено на ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

ДТП трапилося з військовими - водій авто не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль в'їхав у блокпост в районі міста Чутово. Постраждало четверо військових.

“На місці ДТП була тільки одна бригада Полтавського ЦЕМД. Наші бригади негайно зреагували та в повному обсязі надали медичну допомогу. Для подальшої госпіталізації постраждалих передано бригаді екстреної медичної допомоги 515 м. Полтави. Бажаємо постраждалим швидкого одужання”, - повідомили у КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 3 вересня, о 19:20 на автошляху “Мерефа-Лозова-Павлоград” неподалік села Борки сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобілі Skoda Octavia під керуванням 52-річної жінки-водія та ЗАЗ Sens під керуванням 32-річного чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У результаті аварії водійка машини Skoda та 53-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, 54-річний пасажир загинув на місці. Водій іншого авто, 29-річна жінка, 7-річний хлопець та дворічна дівчинка отримали травми. Постраждалих доставили до харківської лікарні.

Детальніше про ДТП читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися