У Харкові чоловік підірвав гранату та поранив сусіда

Зловмисника затримано за спробу замаху на вбивство

Київською окружною прокуратурою Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо 50-річного чоловіка за фактом носіння, зберігання та придбання боєприпасів та вибухових пристроїв без дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України) та за фактом замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

У житловому секторі Київського району Харкова 50-річний чоловік під час сварки зі своїм знайомим кинув йому під ноги гранату. Чоловік швидко побіг, тому залишився неушкодженим. Проте в момент вибуху проходив сусід, який отримав тілесні ушкодження. Чоловіка госпіталізували до лікарні, де він отримав допомогу. Слідством також встановлено, що гранату обвинувачений придбав у Харкові у 61-річного чоловіка.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про конфлікт колег, що завершився поножовщиною. 25 серпня до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1  надійшло повідомлення від лікаря про те, що до медичного закладу госпіталізовано чоловіка з ножовим пораненням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Встановлено, що на роботі між чоловіками стався конфлікт. Після праці зловмисник переслідував колегу. Підійшов до нього та вдарив ножем у шию. Потерпілий зміг дістатися додому та зателефонував у швидку. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявися 51-річний чоловік. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися