У Харкові зіткнулися Daewoo та Lexus: що сталося

Поліція проводить перевірку за фактом зіткнення двох транспортних засобів в Індустріальному районі Харкова.

Внаслідок ДТП сталося загоряння одного з автомобілей, який повністю знищено вогнем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Попередньо встановлено, що 19 вересня близько 6:30 в районі перехрестя вулиць Миру та Потоцького транспортний засіб “Lexus rx 400h” проігнорував знак та не надав перевагу у русі “Daewoo Sens”, який їхав головною дорогою.

Внаслідок пожежі знищено автомобіль “Daewoo”. 38-річний водій транспортного засобу отримав травми.

Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на відміну безоплатного проїзд у громадському транспорті – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися