В Харківській області займатимуться перевіркою гуманітарної допомоги

Серед пріоритетних завдань органів правопорядку - протидія розкраданню гуманітарної допомоги

У Харківській обласній прокуратурі розповіли про пріоритетні напрями роботи органів правопорядку, повідомляють "Коментарі. Харків".

Про виклики та подальші напрямки роботи йшлося на координаційних нарадах керівників Слобідської окружної прокуратури м. Харкова, Богодухівської, Харківської, Красноградської, Чугуївської окружних прокуратур Харківської області.

Присутні обговорили стан взаємодії територіальних органів правопорядку та зміцненню законності у регіоні. У нарадах також взяли участь керівники правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування зазначених районів.

У прокуратурі повідомили, що серед пріоритетних напрямів роботи — це оперативне реагування на прояви зовнішньої агресії росії, викриття та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до співпраці з ворогом, протидія розкраданню гуманітарної допомоги.

“Також не залишається поза увагою правоохоронців протидія корупційним злочинам, злочинам у бюджетній сфері, злочинам проти довкілля, злочинам у сфері незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин, злочинам життя і проти власності, а також захист інтересів держави у земельній сфері, забезпечення належного стану та готовності до укриття населення споруд цивільного захисту тощо”, - повідомили у прокуратурі. 

Також підсумували, що за результатами проведених координаційних нарад визначили конкретні заходи, направлені на зміцнення законності та правопорядку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують видавати гуманітарну допомогу




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися