На Харківщині у вівторок видаватимуть продуктові набори та іншу допомогу

Гуманітарну допомогу можуть отримати особи деяких категорій

У вівторок, 19 вересня, у деяких громадах Харківської області видаватимуть продуктові набори та іншу допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Дергачівській громаді 19 та 20 вересня відбуватиметься видача продуктових наборів родинам, члени яких мають статус ВПО у громаді.

Набори можна отримати у Дергачівському гуманітарному центрі з 09:00 до 14:00. Для отримання допомоги необхідно мати наступні документи:

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в “Дії”);

  • оригінал довідки ВПО.

“Інформація стосується тільки тих родин представники яких мають статус ВПО саме у Дергачівській громаді”, - уточнили у міській раді.

У Балаклійській міській раді повідомили, що 19 вересня з 09:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

“Запрошуються громадяни 75+, ВПО, особи з інвалідністю І, ІІ групи особи з інвалідністю (діти), які не отримували допомогу у вересні. З собою потрібно мати оригінал паспорта, ідентифікаційний код та підтверджуючі документи”, - попередили у міській раді.

У Старосалтівській селищній адміністрації повідомили, що 19 вересня з 9:00 по 12:00 по вул. Перемоги 34 від Червоного Хреста будуть видавати брезенти (для пошкоджених домоволодінь, які раніше не отримували). “При собі потрібно мати оригінали документів, що посвідчують особу та статус”, - попередили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області будуть виплачувати грошову допомогу



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися