У Харківській області тривають рейди: що перевіряють (ФОТО)

Під час проведення заходу інспектори приділили особливу увагу правилам користування деякими приладами

Перед початком опалювального сезону у Харківській області проводять рейди та нагадують громадянам про правила безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

Інспекторський склад ВЗНС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області вкотре провели інформаційно-розʼяснювальну роботу серед населення Харківського району щодо безпеки.

Спеціалісти провели рейди 18 вересня спільно з представниками Національної поліції у м. Мерефа Мерефʼянської міської ради та смт Покотилівка Височанської селищної ради.

Під час проведення заходу інспектори приділили особливу увагу правилам користування генераторами, електроприладами та іншою побутовою технікою та основним правилам безпеки у побуті.

Також користуючись нагодою, рейдовики розʼяснили правила поведінки при пожежі, алгоритм дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів, та дії при оголошенні сигналу “Повітряна тривога”.

Усім присутнім вручили поліграфічну продукцію на дану тематику.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у лісових масивах Харківського району інспекторський склад ВЗНС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області провели рейдові заходи

Спеціалісти ДСНС України провели масово-розʼяснювальну роботу з населенням на території “Жовтневого лісового господарства” ДП “Ліси України” Мерефʼянської громади. Під час проведення заходу рятувальники Харківського району приділили особливу увагу питанню щодо заборони випалювання сухої рослинності.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися