Неподалік кордону Харківщини врятували жінку: що сталося

У Вовчанську під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували жінку.

19 вересня о 18:45 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на території приватного житлового домоволодіння за адресою: м. Вовчанськ, вул. Молодіжна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

До місця події було направлено відділення служби порятунку з міста Вовчанськ та вогнеборці місцевої пожежної команди селища Вільча. На момент прибуття рятувальників полум’ям були охоплені три господарчі споруди та дві літніх кухні. Загальна площа пожежі склала близько 250 кв.м. Вогнеборці врятували мешканку домоволодіння, жінку 1953 р.н. Крім того, рятувальники запобігли поширенню полум’я на житловий будинок та ще дві надвірні забудови.

На місці пожежі працювало 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 вогнеборців. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електродроту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на скасування безоплатного проїзду в громадському транспорті – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися