В магазинах Харківської області порушують закон: подробиці

Санкція статті передбачає штраф у розмірі 6800 – 13600 грн

У Харківській області поліцейські встановили факт порушення правил торгівлі алкоголем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

На території селища Краснокутськ в магазині-кафе продавець продав алкогольні напої 14-річній дівчині. Правопорушення виявили та задокументували інспектор ювенальної превенції, дільничний офіцер поліції та інспектором групи реагування патрульної поліції сектору поліцейської діяльності №1 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області.

Щодо продавця склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає штраф від 400 до 800 (6800 – 13600 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

“Працівники поліції закликають продавців не порушувати норм чинного законодавства та обов'язково перевіряти документи у покупців, вік яких може бути меншим за 18 років”, - наголосили у поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Барвінківській територіальній громаді Харківської області поліцейські вилучили близько півтори тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору на суму 70 тис. грн.

Виявили та припинили нелегальну торгівлю підакцизними товарами співробітники відділення поліції №1 Ізюмського районного управління поліції. Перевірку торгового закладу у Барвінківській територіальній громаді правоохоронці провели 5 серпня. Вони вилучили близько 1500 пачок цигарок, що продавалися без марок акцизного збору. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися