У Харкові викрили чоловіка, що вирощував наркотики

Зловмиснику загрожує до семи років ув'язнення

Новобаварською окружною прокуратурою Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо 45-річного чоловіка за фактом незаконного вирощування конопель (ч. 2 ст. 310 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

Чоловік на території домоволодіння своєї матері по вулиці Ясні Зорі у Харкові, вирощував коноплі. Чоловік культивував та рихлив дикорослі рослини. У самому будинку він не проживав, а тільки періодично навідувався, щоб тримати на контролі процес росту конопель. 

Правоохоронці вилучили у чоловіка понад 100 кущів конопель. Харків‘янин пояснив, що вирощував рослини для власного вживання. Чоловіка судитимуть у Жовтневому районному суді м. Харкова.  Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знаходження наркотиків у двох людей на Харківщині. В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У Лозовій правоохоронці склали адміністративний протокол щодо водія за керування автомобілем у нетверезому стані. Загалом на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили 3733 транспортні засоби. За добу поліцейські Харківщини опрацювали 1212 викликів громадян. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 9 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися