У Харкові жінка обманювала пенсіонерів: у якому районі та за якою схемою діяла

Отримувала кошти на придбання ліків та зникала: поліція затримала жінку за скоєння шахрайства

Зловмисниця обманом заволоділа грошима чотирьох літніх людей на загальну суму понад 10 тисяч гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Слідством встановлено, що жінка приходила до пенсіонерів, представлялася волонтеркою та пропонувала допомогу у придбанні ліків. Своїх жертв жінка обирала з числа осіб похилого віку, яким вже було тяжко пересуватися. Усі потерпілі проживали у Салтівському районі міста Харкова.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції та сектору кримінального аналізу Харківського РУП № 2 викрили 38-річну місцеву мешканку. Жінка під приводом плати за ліки  отримувала гроші від пенсіонерів, після чого зникала та не виходила на зв’язок. Таким чином їй вдалося ошукати чотирьох літніх людей та незаконно збагатитися на суму більше 10 тисяч гривень.

У жінки виявлені та вилучені речові докази.

За даним фактом слідчим Харківського РУП № 2 відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до 3 років позбавлення волі.

Правоохоронці перевіряють жінку на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові серед біла дня чоловіки виносили пакунки з підприємства (ФОТО)

20 вересня вдень патрульні отримали виклик про підозрілих осіб на вулиці П'ятихатській. Заявник повідомив поліцейським, що невідомі чоловіки щось виносять у пакунках з території підприємства, яке наразі зачинене. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні оглянули прилеглу територію. Неподалік місця виклику поліцейські виявили схожого за описом громадянина з об'ємним пакунком. Також невдовзі інспектори виявили і другого громадянина, який при появі поліцейських викинув пакунок у кущі та намагався втекти. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка.

Що було у згортках – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися