Чоловік на Харківщині вирубав лісу на 120 тисяч гривень

Правоохоронці викрили зловмисника на території "Куп'янського лісгоспу"

Куп’янською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактом незаконної порубки дерев, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України). Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

За даними слідства, мешканець села Федорівка Куп’янського району в серпні 2023 року, не маючи спеціального дозволу, за допомогою бензопили вирубав ясені на території Великобурлуцького лісництва "ДП "Куп’янський лісгосп". Чорного лісоруба правоохоронці викрили на місці вчинення злочину. Сума завданих збитків складає близько 120 тис. грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про викриття на Харківщині чоловіка, що незаконно ловив рибу. Слідчі скерували до суду обвинувачення щодо незаконного вилову риби жителем Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. На початку березня на одній із водойм поблизу міста Чугуїв працівники поліції виявили 39-річного місцевого чоловіка, який ловив рибу забороненими знаряддями лову під час нересту.  Протиправними діями зловмисник завдав шкоди природоохоронному фонду на суму 114 070 гривень. Дізнавачі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України та скерували справу до суду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підозру чорному лісорубу у Харківській областіЗа процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 27-річному чоловіку за фактом незаконної порубки дерев у лісах, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, підозрюваний приїхав на територію Васищевського лісництва філії "Жовтневе лісове господарство ДП "Ліси України" (ДП "Жовтневе лісове господарство") та незаконно і самовільно вирубав 69 дерев. Далеко зі "здобутками" втекти зловмиснику не вдалось: його було викрито працівниками лісництва.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися