У Мережі з'явилися кадри розгрому поліцейського авто і резонансного затримання "поселенців" (ВІДЕО 18+)

Напевно, правоохоронець, який перебував у розбитому активістами авто, записав момент нападу на камеру мобільного

У соцмережах з'явилося відео нападу поселенців Слобожанської Січі на співробітників поліції. Напевно, правоохоронець, який перебував у розбитому активістами авто, записав момент нападу на камеру мобільного. На кадрах видно, як один з активістів б'є кийком по лобовому склу та погрожує.

“Якщо треба, я зараз буду вас просто різати. І все. Відсиджу свої 20 років. Я відповім за кожен свій вчинок. Запам'ятайте." — каже нападник.

На відео також видно отвір - ймовірно, від кулі, яку випустили в заднє скло поліцейського авто - і людину з пістолетом.

Також в Мережу потрапили кадри того, як десятки силовиків затримують членів організації POTON. Близько десяти чоловіків у спецформі і захисних шоломах з криками: "На підлогу, с...а, на землю" підбігають до активістів і кладуть їх обличчям в землю. Самі ж "потоновці" запевняють, чоловіки, які перебували в авто, не представилися співробітниками поліції.


Нагадаємо, вчора, 3 червня, у Краснокутському районі стався напад на патрульних. Як повідомили в облуправлінні поліції, автомобіль копів, які виїхали на територію району по службовій справі, оточили чоловіки з палицями, сокирою і зброєю. Представившись поселенцями Слобожанської Січі, молодики почали погрожувати правоохоронцям, і справа закінчилася стріляниною.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися