У Харківському районі зникли дві дівчини – одна втекла з лікарні

Поліцейські оперативно розшукали двох неповнолітніх дівчат, які зникли у Харківському районі

22 вересня о 17:30 до чергової частини відділу поліції № 3 ХРУП № 1 надійшло повідомлення від чергового лікаря Мереф’янської центральної районної лікарні. Він повідомив, що близько 16:00 втекла 13-річна пацієнтка, яка того ж дня зранку поступила до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 спільно із працівниками відділу поліції № 3 ХРУП № 1 оперативно знайшли неповнолітню втікачку в районі вокзалу.

Того ж дня близько 20:00 до поліції звернувся 68-річний мешканець селища Безлюдівка з заявою про зникнення 13-річної онуки.

Правоохоронці виявили дівчину у селищі та повернули рідним. Жодних протиправних дій у відношенні 13-річних підлітків скоєно не було.

З родинами працівники поліції провели профілактичні бесіди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові серед біла дня чоловіки виносили пакунки з підприємства (ФОТО)

20 вересня вдень патрульні отримали виклик про підозрілих осіб на вулиці П'ятихатській. Заявник повідомив поліцейським, що невідомі чоловіки щось виносять у пакунках з території підприємства, яке наразі зачинене. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні оглянули прилеглу територію. Неподалік місця виклику поліцейські виявили схожого за описом громадянина з об'ємним пакунком. Також невдовзі інспектори виявили і другого громадянина, який при появі поліцейських викинув пакунок у кущі та намагався втекти. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка.

Що було у згортках – читайте за посиланням.

У незламному Харкові готуються до Балу хризантем (ФОТО)

Фельдман Екопарк, зруйнований окупантами майже вщент, відновлюється. Триває підготовка до Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Через шлях руйнувань, бойових дій, евакуації, повернення, розмінування та поступового відновлення – Екопарк збирається влаштувати важливу подію – Бал хризантем. Це частка того мирного та квітучого Харкову, яка об’єднує усіх – працівників Екопарку, а також постійних та нових відвідувачів.

Коли відбудеться Бал хризантем – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися