У незламному Харкові готуються до Балу хризантем (ФОТО)

Подія, яку так чекали харків’яни та гості міста, відбудеться вже за два тижні.

Фельдман Екопарк, зруйнований окупантами майже вщент, відновлюється. Триває підготовка до Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Через шлях руйнувань, бойових дій, евакуації, повернення, розмінування та поступового відновлення – Екопарк збирається влаштувати важливу подію – Бал хризантем. Це частка того мирного та квітучого Харкову, яка об’єднує усіх – працівників Екопарку, а також постійних та нових відвідувачів.

"Відкриття Балу хризантем 1 жовтня стане чудовою нагодою, щоб знов зустрітися в улюбленому місці, квітучому і нескореному", – зазначають в Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сталося щонайменше шість прильотів: є постраждалі

Близько шостої ранку російські війська завдали ударів по Харкову. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що загалом щонайменше шість "прильотів" було вранці по Харкову.

Повідомляється, що удари по місту попередньо були ракетами С-300. Пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства в Слобідському районі, вікна у відділенні екстреної меддопомоги, є влучання в дорогу. Обстеження місць триває. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними обласної прокуратури, отримали поранення троє цивільних чоловіків віком 24, 58 та 66 років. Пошкоджено низку складських приміщень, промислових будівель та житлових будинків.

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на скасування безоплатного проїзду в громадському транспорті – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися