На Харківщині за останню добу поліцейські перевірили понад 4600 автівок на блокпостах

Також правоохоронці опрацювали понад 1000 звернень громадян

Правоохоронці за останню добу з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин перевірили понад 4600 транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

За минулу добу на спецлінію 102 звернулося більш ніж 1000 громадян. Всі звернення належним чином розглянуті та опрацьовані. Також за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 35 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про порятунок чоловіка у Харкові, що ледь не випав з вікна. Патрульні Олексій Капуста та Марина Підлужна врятували чоловіка, який ледь не випав з вікна 25 поверху. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. Коли екіпаж патрульних прибув на виклик, громадянин звисав з вікна головою донизу. Від падіння його врятувало лише те, що його ногу зажало між віконною рамою та підвіконням. Патрульний Олексій Капуста одразу схопив чоловіка за руку та утримував до поки їм на допомогу не підбігли небайдужі. Разом з громадянами поліцейські витягнули чоловіка з вікна у безпечне місце та надали першу домедичну допомогу. Надалі його передали медикам. Лікарі швидкої допомоги швидкої ушпиталили громадянина, оскільки він отримав перелом ноги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знаходження наркотиків у двох людей на Харківщині. В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У Лозовій правоохоронці склали адміністративний протокол щодо водія за керування автомобілем у нетверезому стані. Загалом на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили 3733 транспортні засоби. За добу поліцейські Харківщини опрацювали 1212 викликів громадян. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 9 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися