В Харківському районі виявлено зниклого безвісти чоловіка

Літній чоловік зник 14 серпня, а 23 вересня було знайдено його тіло

У Харківському районі було знайдено тіло зниклого безвісти 74-річного чоловіка. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена".

Віктор Запорожченко зник 14 серпня у місті Мерефа Харківського району. Він пішов з дому та не повернувся. 74-річний чоловік ходив з палицею та мав незначні проблеми зі здоров'ям.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розшук поліцейськими на Харківщині зниклого підлітка. В Ізюмському районі поліцейські оперативно розшукали зниклого хлопця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 21 вересня близько 18:40 до відділу поліції № 1 Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканки села Волохів Яр. Жінка розповіла, що її 13-річний син пішов з дому у невідомому напрямку та не повернувся. Цього дня у них виник незначний конфлікт. Мобільного телефону у дитини не було. Самостійний пошук результатів не дав. На пошуки хлопця особовий склад поліції був піднятий по тривозі. Оперативно отримавши всю інформацію, поліцейські обійшли знайомих родини та друзів хлопчика. Вже за кілька годин його знайшли та повернули батькам. З родиною працівники поліції провели профілактичну бесіду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розшук поліцейськими зниклого безвісти літнього чоловіка. Співробітники поліції протягом години розшукали літнього чоловіка в Ізюмському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 20 вересня близько 12:00 до Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення від працівниці територіального центру соціального обслуговування Ізюмської міської ради. Жінка розповіла, що підопічний центру пішов із закладу та не повернувся. Також заявниця зазначила, що чоловік має розлади пам'яті. Поліцейські негайно розпочали пошуки 62-річного чоловіка. Протягом години працівники поліції знайшли чоловіка на одній з вулиць у Ізюму та повернули до територіального центру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися