Поліцейські на Харківщині розшукали зниклого чоловіка

Чоловік з розладами пам'яті пропав безвісти в Ізюмському районі

Співробітники поліції протягом години розшукали літнього чоловіка в Ізюмському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

20 вересня близько 12:00 до Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення від працівниці територіального центру соціального обслуговування Ізюмської міської ради. Жінка розповіла, що підопічний центру пішов із закладу та не повернувся. Також заявниця зазначила, що чоловік має розлади пам'яті.

Поліцейські негайно розпочали пошуки 62-річного чоловіка. Протягом години працівники поліції знайшли чоловіка на одній з вулиць у Ізюму та повернули до територіального центру.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про оперативний розшук дівчини, що зникла в Богодухівському районі. На Харківщині поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину, що зникла безвісти. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Пізно ввечері 14 вересня до поліції звернулася мешканка міста Валки Богодухівського району. Вона повідомила, що її 12-річна донька ще вдень пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася. За годину поліцейські знайшли дівчину в місцевому парку.  Розшукувану передали батькам та провели із родиною профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знайдення зниклого у Лозовій хлопчика. Повідомлення про зникнення 8-річного хлопчика надійшло до лозівського відділення поліції 30 серпня близько 22:00 від матері. Жінка повідомила правоохоронцям про те, що о 12:00 син гуляв на вулиці, а потім зник. Про це повідомила поліція Харківської області у своїх соцмережах. Поліцейські обійшли знайомих родини і друзів хлопчика. Близько 23:25 його знайшли у товариша. З батьками та дитиною провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких випадків у майбутньому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися