В Харківському метро у чоловіка знайшли гранату

Чоловік переносив гранату моделі Ф-1

На одній зі станцій Харківського метро правоохоронці вилучили у чоловіка гранату Ф-1. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

На станції метро "Проспект Гагаріна" під час перевірки у 31-річного чоловіка поліцейські виявили гранату Ф-1. Проводяться першочергові слідчі дії. 

Також працівники відділу поліції в метрополітені на станції метро "Академіка Барабашова" виявили 37-річного харків’янина, який з 2016 року розшукувався за скоєння крадіжки. Повідомлено ініціатора розшуку. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виявлення поліцейськими Харківщини чотирьох нетверезих водіїв за останню добу. За останню добу правоохоронці Харківської області виявили чотирьох нетверезих водіїв. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: чотири - за керування автомобілями у стані сп’яніння, три – за керування автомобілями без відповідних документів, чотири – за перевищення швидкості. З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1800 транспортних засобів. Особовим складом Головного управління національної поліції в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися