За добу на Харківщині виявлено чотирьох п'яних водіїв

Загалом правоохоронці на блокпостах перевірили понад 1800 автівок

За останню добу правоохоронці Харківської області виявили чотирьох нетверезих водіїв. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: чотири - за керування автомобілями у стані сп’яніння, три – за керування автомобілями без відповідних документів, чотири – за перевищення швидкості.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1800 транспортних засобів.

Особовим складом Головного управління національної поліції в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про привезення поліцією Харківщини гуманітарної допомоги до Куп'янського району Харківщини. Поліцейські спільно з волонтерами доставили гуманітарну допомогу жителям та військовослужбовцям Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 23 вересня працівники поліції міста Валки разом з волонтерами доставили мешканцям Куп'янського району продукти харчування. Малечі роздали солодощі та дитячі іграшки. Військовослужбовцям батальйону ТРО, які несуть службу у місті Куп'янськ, доставили пакунки з овочами, крупами, консервами та засоби гігієни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися