У магазинах Харківської області проводять перевірки та вилучають товар: що відомо (ФОТО)

Правопорушника виявили у Борівській громаді

На Харківщині поліцейські вдруге за тиждень притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності - приватний підприємець торгував безакцизним алкоголем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Попри заборону торгівлі алкоголем на території Борівської територіальної громади, приватний підприємець здійснював торгівлю безакцизними алкогольними напоями в одному із магазинів селища Борова.

“У ході перевірки працівники поліції вилучили 1288 літрів алкогольної продукції. Вдруге за тиждень працівники СПД № 1 Ізюмського РУП притягнули порушника до адміністративної відповідальності.20 вересня щодо чоловіка складено протокол за ч. 2 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративний матеріал направлений до суду”, - зазначили в поліції області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківської області нагадали, що на території регіону триває заборона на продаж алкоголю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. Так заборонена торгівля алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів України, та дезінфекційних засобів) під час дії комендантської години з 23:00 до 5:00.

Детальніше про заборони на продаж алкоголю у Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися