Що відбувається з продажем алкоголю на Харківщині

Заборонено продавати цивільному населенню алкогольні напої у період дії комендантської години з 23:00 до 05:00

Жителям Харківської області нагадали, що на території регіону триває заборона на продаж алкоголю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради.

Так заборонена торгівля алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів України, та дезінфекційних засобів) під час дії комендантської години з 23:00 до 5:00. 

Також забороняється продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів України та дезінфекційних засобів) військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, а також іншим утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, правоохоронним органам, органам спеціального призначення з правоохоронними функціями, особам, що виконують функції із забезпечення безпеки і оборони України або особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).

“Наголошуємо, що продавати алкогольні напої у період дії комендантської години з 23:00 до 05:00 цивільному населенню заборонено. Продаж алкоголю в магазинах, торгових точках, закладах громадського харчування людям у військовій формі – заборонено”, - підкреслили у міській раді

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ще в одній громаді на Харківщині заборонили продавати алкоголь.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися