У Харкові поліція знайшла грабіжника

Зловмисник пограбував жінку в Шевченківському районі Харкова

Поліцейські встановили чоловіка, який у сквері Шевченківського району Харкова пограбував жінку. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

6 вересня до Харківського районного управління поліції № 3 звернулась 60-річна жителька Харківської області. Жінка повідомила, що по дорозі в лікарню зупинилась у сквері по вулиці Клочківській, раптово невідомий чоловік вирвав 400 гривень з її рук та втік.

За даним фактом слідчим Харківського районного управління поліції № 3 відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний безробітний мешканець Харківської області. Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчинені злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підозру крадію що вкрав дроти на підприємстві у Харкові. За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. У березні 2023 року чоловік, раніше судимий за корисливі злочини, знову порушив закон. Зловмисник, скориставшись тим, що паркан навколо одного з харківських заводів пошкоджено, проник на територію підприємства. За допомогою заздалегідь заготовленого полотна по металу для ножівки чоловік зрізав і викрав дроти з електрообладнання розподільчих щитів, після чого втік з місця злочину. Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися