У Харківській області сталося 34 пожежі: є загиблі

Людина загинула через власну необережність.

Протягом доби з 25 по 26 вересня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 34 рази долучалися до ліквідації пожеж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, близько 09:30 ворог завдав потужного артилерійського удару по м. Вовчанську Чугуївського району. Внаслідок обстрілу зайнявся дах приватного будинку. До місця події вирушили рятувальники 47-ї ДРПЧ. На час їх прибуття площа горіння склала біля 20 кв.м. Також були виявлені пошкодження господарчої споруди, 2-х автомобілів та 2-х мопедів. На щастя обійшлось без жертв та постраждалих. Пожежу вдалось ліквідувати об 11:20.

О 15:15 поблизу с. Велика Шапківка Куп'янського району ворожі снаряди підпалили сухостій на відкритій території. Площа пожежі склала біля 4 га. З вогнем боролись рятувальники 44-ї ДРПЧ, котрі загасили його о 16:50.

У с. Донець з причини власної необережності 70-річний чоловік загинув на пожежі. Інформація про подію на номер "101" надійшла о 21:09. З неї стало відомо про те, що горить житловий будинок барачного типу. На його гасіння були направлені рятувальники 42-ї, 23-ї, 15-ї ДПРЧ та вогнеборці Андріївської місцевої пожежної команди. На час їх прибуття горіла одна з квартир та дах на загальній площі 80 кв.м. Завдяки оперативним діям рятувальників о 22:25 вдалось локалізувати розповсюдження вогню та врятувати сусідні квартири. Остаточна ліквідація пожежі відбулась о 01:29.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Проблема паркування: скаржаться не лише харків’яни, але й мешканці Харківської області

У громаді на Харківщині автовласників про відповідальність попередив міський голова.

Проблема паркування у дворах виникає не лише у Харкові, але й у містах Харківської області. Так, учора до мешканців громади звернувся Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, який повідомив, що сміттєвоз у місті не має змоги під’їхати та забрати сміття біля багатьох будинків.

"Водій сміттєвозу виїжджає в три години ночі, щоб якось дістатися до контейнерів", – зазначив Микола Бакшеєв.

Він додав, що сьогодні до будинку через заставлені автівками двори не може дістатися сміттєвоз, а завтра не зможе заїхати авто ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися