Проблема паркування: скаржаться не лише харків’яни, але й мешканці Харківської області

У громаді на Харківщині автовласників про відповідальність попередив міський голова.

Проблема паркування у дворах виникає не лише у Харкові, але й у містах Харківської області. Так, учора до мешканців громади звернувся Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, який повідомив, що сміттєвоз у місті не має змоги під’їхати та забрати сміття біля багатьох будинків.

"Водій сміттєвозу виїжджає в три години ночі, щоб якось дістатися до контейнерів", – зазначив Микола Бакшеєв.

Він додав, що сьогодні до будинку через заставлені автівками двори не може дістатися сміттєвоз, а завтра не зможе заїхати авто ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові також постійно виникають проблеми із паркуванням у дворах, поблизу контейнерних майданчиків. Директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко зазначив, що підприємство продовжує боротися з порушниками правил паркування та ліквідовує стихійні звалища.

"Безвідповідальне паркування автомобілів біля контейнерів заважає під'їзду спецтранспорту та своєчасному вивезенню побутових відходів. Завдяки профілактичній роботі за участю громадських активістів та застосуванню штрафних санкцій таких випадків стає менше. Однак ми, як і раніше, періодично фіксуємо їх у різних районах міста. Хочу нагадати, що порушники можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності", - підкреслив Олексій Артикуленко.

У незламному Харкові готуються до Балу хризантем (ФОТО)

Фельдман Екопарк, зруйнований окупантами майже вщент, відновлюється. Триває підготовка до Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Через шлях руйнувань, бойових дій, евакуації, повернення, розмінування та поступового відновлення – Екопарк збирається влаштувати важливу подію – Бал хризантем. Це частка того мирного та квітучого Харкову, яка об’єднує усіх – працівників Екопарку, а також постійних та нових відвідувачів.

Коли відбудеться Бал хризантем – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися