Скандал на Харківщині: мешканці поскаржилися на посадовців лікарні

На території лікарні було пошкоджено низку дерев.

У вересні до Державної екологічної інспекції в Харківській області надійшло звернення громадян, щодо пошкодження дерев на території Сахновщинської центральної лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію екоінспекції.

Інспектором відділу державного екологічного нагляду (контролю) лісів та рослинного світу здійснено виїзд до Сахновщинської селищної ради та проведено обстеження територій за адресою Тарасів шлях, 67, смт Сахновщина (Сахновщинська центральна лікарня).

Обстеженням встановлено факт пошкодження дерев до ступеня припинення росту, допущений посадовою особою міської лікарні.

Винну особу встановлено та притягнуто до адміністративної відповідальності.

Інспекція закликає громадян забезпечувати збереження зелених насаджень у місцях проживання та всіляко попереджати знищення природних об’єктів озеленення. Посадовим особам, в свою чергу, слід пам’ятати, що вони несуть відповідальність за виконання норм, які регулюють охорону природи, зокрема, поводження з зеленими насадженнями у своєму робочому секторі.

Державна екологічна інспекція у Харківській області нагадує, що відповідно до статті 153 КУпАП, знищення або пошкодження зелених насаджень, окремих дерев, чагарників, газонів, квітників та інших об’єктів озеленення в межах населених пунктів, невжиття заходів для їх охорони, а також самовільне перенесення в інші місця під час забудови окремих ділянок, зайнятих об’єктами озеленення; пошкодження дерев і чагарників за межами населених пунктів, що не віднесені до лісового фонду, або їх незаконна порубка – тягне за собою накладення штрафу.

скандал у Харківській області, спил дерев

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Проблема паркування: скаржаться не лише харків’яни, але й мешканці Харківської області

У громаді на Харківщині автовласників про відповідальність попередив міський голова.

Проблема паркування у дворах виникає не лише у Харкові, але й у містах Харківської області. Так, учора до мешканців громади звернувся Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, який повідомив, що сміттєвоз у місті не має змоги під’їхати та забрати сміття біля багатьох будинків.

"Водій сміттєвозу виїжджає в три години ночі, щоб якось дістатися до контейнерів", – зазначив Микола Бакшеєв.

Він додав, що сьогодні до будинку через заставлені автівками двори не може дістатися сміттєвоз, а завтра не зможе заїхати авто ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися