На Харківщині провели обшук у мешканця: що виявили (ФОТО)

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження

Працівники поліції у Харківській області під час обшуку виявили та вилучили у чоловіка гранату та наркотики. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що працівники ВП № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області отримали інформацію про те, що 57-річний мешканець села Задонецьке Чугуївського району зберігає боєприпаси. 

Поліцейські провели санкціонований обшук в домоволодінні чоловіка 22 вересня.

У результаті обшуку правоохоронці вилучили корпус ручної осколкової гранати Ф-1, підривач типу УЗРГМ та речовину рослинного походження, схожу на коноплю.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

“Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення придбання зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області правоохоронці затримали чоловіка за вчинення хуліганських дій. Він сварився з перехожими та погрожував ножем неповнолітнім. 

У поліції Харківщини розповіли, що 23 вересня отримали повідомлення про вчинення хуліганських дій біля одного з магазинів міста Красноград.  Повідомляється, що 24-річний мешканець міста вчинив конфлікт з перехожими та відвідувачами супермаркету. Також правопорушник намагався нанести ножем тілесні ушкодження 17-річному хлопцю та 15-річній дівчині.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися