Кого виявили на блокпосту у Харкові: подробиці

На блокпосту у Харкові поліцейські виявили чоловіка, який переховувався від виконання судового вироку за скоєння хуліганства

26 вересня на блокпосту в місті Харків під час перевірки документів працівники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області виявили 31-річного чоловіка, який з липня 2021 року переховувався від виконання судового вироку за скоєння хуліганства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

У травні 2021 року в громадському місті на вулиці Шариковій у чоловіка раптово виник конфлікт з іншим чоловіком. В результаті зловмисник наніс опоненту кілька ударів кулаками по голові та тулубу.

7 липня 2021 року місцевий районний суд виніс вирок чоловіку, але зловмисник відразу почав переховуватись від відбування призначеного покарання та був оголошений у розшук ВП № 1 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області.

Наразі розшукуваний затриманий з метою подальшого направлення до місць позбавлення волі для відбування покарання у вигляді арешту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Проблема паркування: скаржаться не лише харків’яни, але й мешканці Харківської області

У громаді на Харківщині автовласників про відповідальність попередив міський голова.

Проблема паркування у дворах виникає не лише у Харкові, але й у містах Харківської області. Так, учора до мешканців громади звернувся Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, який повідомив, що сміттєвоз у місті не має змоги під’їхати та забрати сміття біля багатьох будинків.

"Водій сміттєвозу виїжджає в три години ночі, щоб якось дістатися до контейнерів", – зазначив Микола Бакшеєв.

Він додав, що сьогодні до будинку через заставлені автівками двори не може дістатися сміттєвоз, а завтра не зможе заїхати авто ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися