У Харкові виявили транспорт, який перебуває в міжнародному розшуку (ФОТО)

Правоохоронці зупинили мотоцикл Honda за порушення ПДР

У Харкові патрульні виявили мотоцикл, який перебуває у міжнародному розшуку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

Патрульні виявили транспорт під час патрулювання на вулиці Академіка Синельникова. Правоохоронці зупинили мотоцикл Honda за порушення ПДР.

Під час перевірки документів поліцейські виявили розбіжності у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу та VIN номері. Перевіривши мотоцикл по наявним базам даних, стало відомо, що він знаходиться у міжнародному розшуку.

picture

На місце інспекторами була викликана слідчо-оперативна група.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поблизу навчальних закладів освіти поліцейські провели обстеження ділянок вулично-дорожньої мережі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  Профілактичні заходи провели у місті Харкові та Харківській області з 19 по 28 серпня. Мета перевірок - виявлення недоліків в організації дорожнього руху та його безпеки. Територіальні підрозділи поліції перевірили протягом 10 днів 243 ділянки вулично-дорожньої мережі поблизу закладів освіти.

“За виявленими недоліками направлено 62 листи до балансоутримувачів відповідних ділянок з метою усунення недоліків та 41 лист до Управління патрульної поліції в Харківській області ДПП НПУ для прийняття подальшого рішення відповідно до вимог чинного законодавства”, - уточнили в поліції.

Детальніше про ситуацію на дорогах Харкова можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися