У Харкові судитимуть винуватця смертельної ДТП: подробиці

За даними слідства, водій у стані алкогольного сп'яніння збив дитину, від отриманих травм дівчинка померла

Харківська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо 45-річного чоловіка за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

За даними слідства, у м. Ізюм 9 липня цього року водій легковика Honda під час руху по вул. Козацькій здійснив наїзд на 11-річну дівчинку, яка рухалась в попутному з автомобілем напрямку. Від отриманих травм дитина загинула на місці.

Було встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, він рухався на автомобілі зі швидкістю 64 км/год, яка перевищувала максимально допустиму швидкість в населеному пункті.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Нині він перебуває під вартою.

Обвинувальний акт розглядатимуть у Дзержинському районному суді м. Харкова.

“Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років”, - пояснили у прокуратурі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові патрульні виявили мотоцикл, який перебуває у міжнародному розшуку

Патрульні виявили транспорт під час патрулювання на вулиці Академіка Синельникова. Правоохоронці зупинили мотоцикл Honda за порушення ПДР. Під час перевірки документів поліцейські виявили розбіжності у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу та VIN номері. Перевіривши мотоцикл по наявним базам даних, стало відомо, що він знаходиться у міжнародному розшуку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися