Нічне ДТП на Клочківській: у Харкові загинув чоловік

На місці події працювали медики та патрульні

Сьогодні вночі, 6 червня, близько 04:00 на вулиці Клочківській, 136 сталася смертельна аварія. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

Відзначається, що на місці події працювали слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Поліцейські встановили, що сталося зіткнення двох автомобілів "ВАЗ 211440" і "ТК-U 3909".

60-річний водій останньої автівки повідомив, що стояв на місці з увімкненою світловою аварійною сигналізацією і відчув сильний удар ззаду в свій автомобіль. Чоловік медичної допомоги не потребував. В автомобілі "ВАЗ" знаходився 61-річний чоловік без свідомості. Лікарі констатували його смерть.

Слідчим вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Всі обставини аварії встановлюються.

Раніше "Коментарі" писали, що 3 червня в одному зі спальних районів Харкова водій автомобіля маршрутки, виїжджаючи з прилеглої території, не пропустив автомобіль "ВАЗ 2104", який рухався по головній дорозі. У результаті аварії ніхто не постраждав. Від зіткнення у "ВАЗа" пошкоджений капот, у маршрутки частково пошкоджена ліва бічна частина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися