У місті на Харківщині знесуть деякі будинки – подробиці

Аварійні будинки на Фортечному узвозі в Чугуєві демонтують

Дві двоповерхівки у місті Чугуїв на Харківщині не підлягають відновленню. Рішення їх знести було прийнято на основі експертиз. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Новин Чугуєва".

Так, учора заступник міського голови Ігор Кащавцев провів засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Серед розглянутих питань – доля двоповерхівок на Фортечному узвозі 1 та 3, в одну з яких влучила російська ракета, а інша теж постраждала від цього влучання.

Члени комісії, спираючись на висновок експертиз, затвердили рішення про демонтаж цих будинків. Їх мешканці отримають сертифікати на придбання нового житла.

знесення будинків у Харківській області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області активно оформлюють закордонні паспорти дітям: з якою метою

На Харківщині оформили паспортні документи вихованцям трьох дитячих будинків сімейного типу

Документування дітей – один із пріоритетних напрямків роботи Міграційної служби. Так, на Харківщині міграційники продовжують надавати послуги дитячим будинкам сімейного типу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДМС у Харківській області.

З якою метою документують дітей – читайте за посиланням.

У Харківській області велика кількість протермінованих заяв на відновлення житла – Синєгубов

Люди не можуть отримати компенсацію через повільну роботу комісій.

На Харківщині 4500 заявників отримали компенсацію по програмі єВідновлення на суму понад 366 мільйонів гривень. Про це в ході апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Антон Коротовських, інформують "Коментарі. Харків".

"Маємо постійно нарощувати темп робіт щодо надання компенсацій за програмою "єВідновлення". Керівникам районних військових адміністрацій належить звернути увагу на це питання. Доручаю персонально пропрацювати цей напрямок роботи з очільниками громад і виправити недоліки там, де вони є", – сказав Олег Синєгубов.

У яких громадах найбільша кількість протермінованих заяв на отримання компенсації за пошкоджене майно – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися