Дружина "потонівця" Онищенко переїхала жити в намет під будівлею ХОДА

Марина Онищенко оголосила голодування і не стала відмовлятися тільки від води

Сьогодні, 7 червня, дружина лідера громадської організації "Потон" Павла Онищенко, підозрюваного у посяганні на життя копів, вийшла до Харківської облдержадміністрації з наметом і чотирма дітьми. Марина Онищенко вимагає особистої зустрічі з головою ХОДА Олексієм Кучером. Жінка хоче, щоб її чоловіка випустили з СІЗО.

"Все сфальсифіковано. Сиса дав грошей в СБУ, хлопців закрили через повне беззаконня", — заявила Марина.

Крім того, жінка оголосила голодування і не стала відмовлятися тільки від води. Варто зазначити, що її молодша дитина ще перебуває на грудному вигодовуванні.

Примітно, що з дружиною "потонівця" на мітинг прийшла і група підтримки, кілька чоловіків і жінок. Вони поставили намет на сходинках будівлі, а також розвісили плакати з написами: "Свободу Потон" та "Голодування". Також учасники акції протесту тримають в руках прапори України. Вони планують залишатися на сходах ХОДА до тих пір, поки Кучер з ними не зустрінеться.

Нагадаємо, 3 червня членів ОГ "Потон" затримали на Харківщині в лісі Краснокутського району, де вони будували Слобожанську Січ і звали в гості президента Володимира Зеленського, щоб поскаржитися йому на вирубки в лісі. Активістів звинувачують у нападі на автомобіль поліції. Вони погрожували поліцейським, порізали колеса автомобіля і розбили скло. Київський районний суд обрав лідерам організації Павлу Онищенко та Миколі Маслову запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися