У Харкові та області збільшилась кількість штрафів: кого та за що каратимуть

Штраф за не включене ближнє світло в Україні становить від 425 до 510 гривень

З 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції в Харківській області. 

Це правило дорожнього руху обов'язкове до виконання. “Наступає період дощів, туманів і снігопадів, через що часто виникає недостатня видимість на дорозі. Саме тому важливо позначати переміщення авто увімкненими ходовими вогнями або денним світлом фар. Так ваш автомобіль буде помітним для пішоходів та інших учасників дорожнього руху, а ще це зменшує ризики потрапляння в ДТП. Будьте відповідальними й безпечних вам доріг”, - наголосили в поліції. 

При цьому, варто пам'ятати, що штраф за не включене ближнє світло в Україні становить від 425 до 510 гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що патрульній поліції Харківської області нагадали водіям про необхідність підвищити увагу за кермом у темну пору доби. “Світловий день стає коротшим, а отже керувати автомобілем в сутінках доведеться частіше. Дотримання універсальних правил безпеки на дорозі допоможе зберегти життя всім учасникам дорожнього руху”, - зазначили у поліції.

У поліції нагадали головні правила поведінки за кермом у темну частину доби. Детальніше з правилами можна дізнатися за посиланням.

А в Харкові тривають заборони на проїзд деякими ділянками. Детальніше про це читайте тут




Демон

4 жовтня 2023, 13:39

Читайте ПДД штрафа нет,есть предупреждение.йобані писаки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися