В Харкові вчасно не відкриють проїзд деякими ділянками: що відомо

Обмеження пов’язані з необхідністю подовження термінів аварійних робіт

У Харківській міській раді повідомили про продовження заборони проїзду деякими вулицями, пишуть “Коментарі. Харків”. 

Так, рух транспорту на вул. Новгородській, у районі перехрестя з вул. Липовою, обмежений до 26 жовтня. Раніше рух планували відкрити 25 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з необхідністю продовження термінів проведення аварійних робіт на газопроводах низького та середнього тиску.

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

На вул. Липовій, у районі перехрестя з вул. Новгородською рух транспорту заборонений до 30 жовтня.

Раніше його планували відкрити 29 вересня. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю подовження термінів аварійних робіт на газопроводі низького тиску.

Об’їзд закритої ділянки організований через прилеглі вул. Мінську, вул. Кленову та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 20 вересня до 4 жовтня заборонений рух транспорту у пров. Золотому, в районі будинку №119-а на пр. Гагаріна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У Департаменті будівництва та шляхового господарства наголосили, що це пов’язано з проведенням ремонтних робіт з заміни ділянки водогону. Об’їхати закриту ділянку можна вулицями Дмитра Коцюбайла, Георгія Тарасенка, пр. Гагаріна та ін.

А у Харківській області працівники дорожньої служби продовжують підтримувати в належному стані мостові споруди. Наразі роботи з експлуатаційного утримання проводяться на 4 мостах. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися