На Харківщині розшукують зниклу безвісти дівчину-підлітка в рожевій кофті

Школярка з Богодухівщини пішла з дому та не повернулась

У Богодухівському районі Харкова розшукують зниклу безвісти дівчину-підлітка в рожевій кофті. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Сектором поліцейської діяльності № 1 Богодухівського РВП встановлюється місцезнаходження мешканки селища Краснокутськ Анастасії Чикмарьової, 2009 року народження. 30 вересня близько 6:00 дівчина пішла з дому у невідомому напрямку та не повернулася. 

Прикмети зниклої: зріст: 156 см, середньої статури, світле до плечей волосся, кругле обличчя. Була одягнена у рожеву кофту, сині джинси, рожеві кросівки. 

"Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукувану, просимо повідомити за телефонами 102, 0575631471, 0986134354", - повідомляють у обласній поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розшук поліцейськими на Харківщині зниклого підлітка. В Ізюмському районі поліцейські оперативно розшукали зниклого хлопця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 21 вересня близько 18:40 до відділу поліції № 1 Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканки села Волохів Яр. Жінка розповіла, що її 13-річний син пішов з дому у невідомому напрямку та не повернувся. Цього дня у них виник незначний конфлікт. Мобільного телефону у дитини не було. Самостійний пошук результатів не дав. На пошуки хлопця особовий склад поліції був піднятий по тривозі. Оперативно отримавши всю інформацію, поліцейські обійшли знайомих родини та друзів хлопчика. Вже за кілька годин його знайшли та повернули батькам. З родиною працівники поліції провели профілактичну бесіду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися