Поліцейські на Харківщині розшукали зниклу неповнолітню

Дівчина без дозволу батьків поїхала з Ізюма в Харків

Працівники поліції оперативно розшукали зниклу неповнолітню дівчину в Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Підліток поїхала до знайомого своєї матері в гості. Жодних протиправних дій щодо неї скоєно не було.

1 жовтня до Харківського районного управління поліції № 1 надійшла заява від 43-річної мешканки Ізюмського району щодо зникнення її неповнолітньої 14-річної доньки, яка без дозволу дорослих поїхала до Харкова. 

Вжитими заходами працівники сектору ювенальної превенції райуправління спільно із працівниками управління патрульної поліції Харкова знайшли втікачку протягом години у селищі Жуковського.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пошук зниклої безвісти дівчини з Богодухівщини. У Богодухівському районі Харкова розшукують зниклу безвісти дівчину-підлітка в рожевій кофті. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. Сектором поліцейської діяльності № 1 Богодухівського РВП встановлюється місцезнаходження мешканки селища Краснокутськ Анастасії Чикмарьової, 2009 року народження. 30 вересня близько 6:00 дівчина пішла з дому у невідомому напрямку та не повернулася.  Прикмети зниклої: зріст: 156 см, середньої статури, світле до плечей волосся, кругле обличчя. Була одягнена у рожеву кофту, сині джинси, рожеві кросівки. "Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукувану, просимо повідомити за телефонами 102, 0575631471, 0986134354", - повідомляють у обласній поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися