На Нових Будинках у Харкові врятували дідуся, який ховався від пожежі у ванній кімнаті

У Харкові чоловіка, який надихався диму, ховаючись від пожежі у власній квартирі, госпіталізували до лікарні

У вівторок, 4 лютого, у житловій будівлі на бульварі Жасминовому у Харкові сталася пожежа. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Рятувальникам про надзвичайну подію повідомили о 22:43. Горіла квартира на першому поверсі п’ятиповерхівки. Дим від вогню розповсюдився і на верхні поверхи.  

picture

Рятувальники евакуювали 10 мешканців будинку та врятували 60-річного господаря квартири, що загорілася. Він ховався від вогню у ванній кімнаті, через що надихався диму. Коли його знайшли, чоловік вже не міг самостійно рухатися. Його винесли на свіже повітря. Бригада швидкої надала потерпілому першу медичну допомогу та госпіталізували до лікарні.

picture

Площа пожежі склала 6 квадратних метрів. Наразі у ДСНС з’ясовують, що стало причиною загоряння.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Олексіївці у Харкові горів студентський гуртожиток. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали 52-х студентів з верхніх поверхів гуртожитку. Ймовірною причиною виникнення пожежі у ДСНС назвали порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електричного обігрівального приладу. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися