У Харкові сталася смертельна ДТП: подробиці (ФОТО)

У Харкові зіткнулося три авто

Поліція розслідує обставини ДТП з постраждалими в Індустріальному районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що внаслідок зіткнення трьох машин загинув один із водіїв, ще один кермувальник отримав тілесні ушкодження.

Відомо, що 2 жовтня близько 13:50 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по проспекту Олександрівському. У поліції розповіли, що сталося зіткнення автомобіля Volkswagen Jetta під керуванням 36-річного водія з Ореl Vестrа, який надалі сконтактував з транспортним засобом Volkswagen Transporter. 

47-річний водій "Ореl” від отриманих травм помер на місці події. Водій Volkswagen Jetta отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

“Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар. 

Це правило дорожнього руху обов'язкове до виконання. “Наступає період дощів, туманів і снігопадів, через що часто виникає недостатня видимість на дорозі. Саме тому важливо позначати переміщення авто увімкненими ходовими вогнями або денним світлом фар. Так ваш автомобіль буде помітним для пішоходів та інших учасників дорожнього руху, а ще це зменшує ризики потрапляння в ДТП. Будьте відповідальними й безпечних вам доріг”, - наголосили в поліції.  При цьому, варто пам'ятати, що штраф за не включене ближнє світло в Україні становить від 425 до 510 гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися