У Харківській області трапилася смертельна ДТП: що відомо (ФОТО)

Водій отримав незначні тілесні ушкодження та відмовився від госпіталізації

У місті Мерефа на Харківщині сталося ДТП з постраждалими - поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції поінформували, що 3 жовтня близько 00:40 надійшло повідомлення про те, що внаслідок аварії в автомобілі “ВАЗ-2102” застрягли люди.

Правоохоронці встановили, що 32-річний водій транспортного засобу не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де зіштовхнувся з електроопорою. Чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

У результаті ДТП на місці загинув 35-річний пасажир автомобіля. Водій отримав незначні тілесні ушкодження та відмовився від госпіталізації.

“Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - пояснили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція розслідує обставини ДТП з постраждалими в Індустріальному районі Харкова. 

У поліції розповіли, що внаслідок зіткнення трьох машин загинув один із водіїв, ще один кермувальник отримав тілесні ушкодження. Відомо, що 2 жовтня близько 13:50 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по проспекту Олександрівському. У поліції розповіли, що сталося зіткнення автомобіля Volkswagen Jetta під керуванням 36-річного водія з Ореl Vестrа, який надалі сконтактував з транспортним засобом Volkswagen Transporter. 

Детальніше про смертельну аварію читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися