Стали відомі обставини смертельного вибуху у Харківській області

На Ізюмщині загинув чоловік: поліція встановлює обставини вибуху автомобіля

Чоловік їхав на автівці та підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Інформація про подію надійшла до Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області 3 жовтня від місцевої мешканки. Вона повідомила, що її чоловік підірвався на міні.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби.

Встановлено, що неподалік села Вірнопілля Ізюмського району автомобіль "УАЗ" під керуванням 61-річного місцевого мешканця рухався у лісосмузі та наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Від отриманих травм чоловік загинув.

Слідчими внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція вкотре попереджає: не відвідуйте лісосмуги на деокупованих територіях, уникайте лісових та польових доріг, а у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, телефонуйте на спецлінію “102”!

вибух у Харківській області, загиблі у Харківській області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що крадуть з Центрального парку у Харкові

У Центральному парку Харкова скаржаться на недобросовісних відвідувачів парку, через яких зникають книжки у шафах буккросингу. Про це повідомив представник адміністрації парку на офіційній сторінці комунального підприємства, інформують "Коментарі. Харків".

Буккросинг має на увазі собою обмін книгами – читач бере книгу для прочитання, натомість залишає у шафі іншу книгу, або повертає на місце ту, що взяв. Проте зараз можна побачити, що шафи у парку пусті, тобто люди беруть книги, а нічого не залишають взамін. В адміністрації парку звертаються до усіх відвідувачів парку бути сумлінними та цінувати те, що робиться для харків’ян та гостей міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися