У Харкові жорстоко вбили кошеня – місцеві підозрюють «милу бабусю»

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами у Харкові

30 вересня у дворі по вулиці Гвардійців Широнінців було знайдено кошеня з відрізаною головою. Про це харків’янка Ольга Миргородська повідомила у Фейсбук. Розголосу ця новина набула через місцеві телеграм-канали.

Жінка пише, що кошеняті було всього два місяці, а мешканка будинку активно шукала йому притулок. Також опікун підозрює у жорстокому поводженні з твариною бабусю, якій заважали кошенята у дворі і яка погрожувала з ними "розправитися".

3 жовтня до Харківського РУП № 2 надійшло повідомлення про виявлення біля одного з будинків по вулиці Гвардійців Широнінців частини тіла кошеняти. Про це повідомляють у Поліції Харківської області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. 

Правоохоронці встановили, що мешканка будинку підгодовувала двох бездомних кошенят та одночасно через зоозахисників шукала їм господарів. 

30 вересня вона виявила голову однієї з тварин біля свого під’їзду.

За вказаним фактом слідчим Харківського РУП № 2 відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що крадуть з Центрального парку у Харкові

У Центральному парку Харкова скаржаться на недобросовісних відвідувачів парку, через яких зникають книжки у шафах буккросингу. Про це повідомив представник адміністрації парку на офіційній сторінці комунального підприємства, інформують "Коментарі. Харків".

Буккросинг має на увазі собою обмін книгами – читач бере книгу для прочитання, натомість залишає у шафі іншу книгу, або повертає на місце ту, що взяв. Проте зараз можна побачити, що шафи у парку пусті, тобто люди беруть книги, а нічого не залишають взамін. В адміністрації парку звертаються до усіх відвідувачів парку бути сумлінними та цінувати те, що робиться для харків’ян та гостей міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися