У Харківському районі викрито браконьєра, що завдав збитків на 160 тисяч гривень

Зловмисник незаконно ловив рибу у водосховищі

На Харківщині поліція викрила браконьєра, що завдав збитків державі на суму понад 160 тисяч гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. 

За допомогою сіток чоловік незаконно виловив майже 45 кг риби. 4 жовтня близько 10:00 на водосховищі у селі Веселе Харківського району працівники відділення поліції № 1 ХРУП № 2 виявили зловмисника, який знімав сітки з рибою та вантажив їх у човен.

Серед здобичі 41-річного браконьєра плітка, краснопірка, судак, окунь та лящ. Правоохоронці вилучили незаконне знаряддя лову та рибу.

Дізнавачі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про викриття нелегального риболова на Харківщині. Слідчі скерували до суду обвинувачення щодо незаконного вилову риби жителем Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. На початку березня на одній із водойм поблизу міста Чугуїв працівники поліції виявили 39-річного місцевого чоловіка, який ловив рибу забороненими знаряддями лову під час нересту.  Протиправними діями зловмисник завдав шкоди природоохоронному фонду на суму 114 070 гривень. Дізнавачі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України та скерували справу до суду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися