На Харківщині вісім громадян викрили з наркотиками

Правоохоронці за добу перевірили понад 4200 автомобілів

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 8 громадян у незаконному обігу наркотиків. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У порушників вилучили заборонені речовини. 

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотиків правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4200 транспортних засобів. 

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 40 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про смертельну ДТП у Харкові. У місті Мерефа на Харківщині сталося ДТП з постраждалими - поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У поліції поінформували, що 3 жовтня близько 00:40 надійшло повідомлення про те, що внаслідок аварії в автомобілі “ВАЗ-2102” застрягли люди. Правоохоронці встановили, що 32-річний водій транспортного засобу не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де зіштовхнувся з електроопорою. Чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП на місці загинув 35-річний пасажир автомобіля. Водій отримав незначні тілесні ушкодження та відмовився від госпіталізації. “Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - пояснили у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися